Debat

hhx / stx

20. februar 2010 af mr.troublemaker (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, jeg er utrolig meget i tvivl om hvor jeg vil hen efter 10. klasse. Mine karakterer har ikke været super gode det her år, og vil gerne enten på hhx eller stx.. Jeg har hørt STX skulle være fyldt med hippier, og HHX skulle være fyldt med snobbede personer.. jeg kan godt lide fagene der er på HHX, men er virkelig ikke meget for højrøvede personer.. så hvad kan i fortælle mig? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. februar 2010 af Freeclimber (Slettet)

haha... Så har du vel også hørt at HTX kun er for nørder?

Stoler du virkelig på den slags generaliseringer? :o)


Svar #2
21. februar 2010 af mr.troublemaker (Slettet)

nej selvfølgelig ikke, men der må vel være noget om det, siden de har fået de navne.. der er sikkert også nogle få hippier på hhx, men bare flere snobbede personer


Svar #3
21. februar 2010 af mr.troublemaker (Slettet)

jeg har lige fået mit standpunktskarakter for det her år, og det ligger på 5.. hvad kan jeg gøre? tror du de vil optage mig? har hørt man falder ca. 2 karakterer når man kommer ind på en gymnasiel udd.  


Brugbart svar (2)

Svar #4
21. februar 2010 af Mary2002 (Slettet)

#3

hør dit snit, kan være lidt lavt, men du kan altid gøre det bedre, og du kan sikkert blive optaget bare tag dig sammen og sig at det her vil du gøre og stol på dig selv, og så kommer det :)

det er mange som jeg kender som har lavere end det snit du har fået, men de er blevet optaget og egnet til STX, så tag det roligt det skal nok gå ;)

- og det med snobber på HTX og hippier på STX, det er bare løgn, altså der kan være nogle, men sådan er det ikke, jeg kender mange som går på HTX og STX, og de har det godt, og der er forskellige af mennesker derovre, og det hele skal nok gå, bare lad vær med at høre om at de er snobbede mennesker og hippier, det er bare noget som blir talt.

og du skal ikke tage dig af dem, du skal stole på dig selv fordi det er din fremtid! din uddannelse smukke! så tag det roligt og vælg det som passer dig :)

Held&lykke :)


Svar #5
21. februar 2010 af mr.troublemaker (Slettet)

jes, tak:D især fordi du 14 år :p

er der nogle fra HHX eller STX her? vil gerne ha' en debat mellem de to gymnasielle udd. 


Brugbart svar (2)

Svar #6
22. februar 2010 af Mary2002 (Slettet)

#5

hehe så lidt :)


Brugbart svar (2)

Svar #7
22. februar 2010 af Pigemus (Slettet)

Ja jeg er fra stx.

Vil sige at det er meget forskelligt fra skole til skole om det er hippier eller snobber.

Jeg startede selv i 1.g hvor jeg også fik at vide at stx var de rene hippier som sad og røg hash hele tiden ;) og samtidig fik jeg at vide at HHX var fuld af snobber.

DET PASSER IKKE. Jeg tog så chancen og startede på stx.... og nej der er ikke så mange hippier. Selvfølgelig vil der nok være flere at de såkaldte hippier på stx end på hhx men så voldsomt er det altså heller ikke. Jeg er fx ikke selv en hippie men går da på stx såe..

Vil sige det kommer meget an på hvilken person og stil du selv har og hvilken skole det er?


Svar #8
22. februar 2010 af mr.troublemaker (Slettet)

ja selvfølgelig.. jeg tænker på at vælge hhx i lyngby. aka Knord. 

ved i hvad de kigger på når jeg skal optages? gør det nogen forskel om jeg bor længere væk? eller mit gennemsnit? eller er det min personlighed de bl.a. kigger på?


Brugbart svar (2)

Svar #9
22. februar 2010 af Pigemus (Slettet)

Jeg kan fortælle dig at hvis du søger optagelse på stx, så kigger de selvfølgelig lidt på dine karakterer og så vægter de meget højt om skolen/dine lærere mener at du er "klar".


Brugbart svar (3)

Svar #10
22. februar 2010 af Mary2002 (Slettet)

#9 har ret!

Det er meget vigtigt at du er egnet og klar,moden osv. som dine lærer og skole mener, hvis du skal søge ind på STX.


Brugbart svar (3)

Svar #11
24. februar 2010 af gangzterG (Slettet)

hej :)

jeg går selv på hhx (niels brock) på 2. år og ville lige sige at der ikke er så mange snobber igen ..

self er der nogle stykker men det er ikke så slemt igen :D

i starten var jeg bange for at ende i en klasse med kun snobber, for jeg havde jo hørt at der skulle være mange af dem . men  jeg fandt hurtigt ud af at det er noget værre vrøvl og der ikke er så mange snobber .

jeg går i en klasse med 28 elever og der er sleet ikk nogen snobber :D

men følg dit hjerte :p


Brugbart svar (2)

Svar #12
01. marts 2010 af Ghostbaby (Slettet)

Karakter kan være fuldstændig ligemeget, så lange du er med social i klassetimerne og lærerne får en god opfattelse af dig, kan du sagtens komme ind på STX, HHX. Eksempel fra min gamle klasse: En person fik ufattelig god karakter, men han var en genert person sagde ikke særlig meget i timen nærmere sagt sjældent. Hvor imod en dummernik som stort set aldrig lavede lektier, når der endelig var prøver fik han 02-04, Han havde nok en gennemsnit mellem 3 lign. Han var utrolig fysisk og aktiv i klasserne, selvom nogen gange det gav ingen mening det han sagde han kom direkte ind på HHX. Så jeg ved sku ikke helt hvad lærer foretager sig, kan kun sige Uretfærdig!.

Held og lykke.

Lav dine ting, være aktiv i timerne, hvis du har problemer i noget. Sig det til en lærer og spørg dem om der er noget som kan hjælpe dig. Lærer har forskellige læringsmetoder, og hvis du har problemer med at forstå det, spørg til. Som reelt hvis du har samme person 2x gange ser din karakter også meget ens ud. Fordi du forstår læren og hun/han hjælper dig igennem. Du kan også prøve i den fri natur og finde ud af hvordan du lærer tingene bedre. LÆRINGSMETODER = Succes.


Skriv et svar til: hhx / stx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.