Matematik

Udtryk for pris, hjælp ønskes

02. september 2010 af hendefrausa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Man skal opskrive et udtryk for den totale pris, når man skal købe:
5 æbler og 7 appelsiner. Prisen for 1 æble kalder vi a og prisen for 1 appelsin kalder vi b.
 

Har virkelig problemer med denne her. nogen der kender det rigtige svar?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis prisen nu var 1,25kr for 1 æble og 2,47kr for 1 appelsin, hvordan ville du finde den samlede pris?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 (a*x)+(b*y)... ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2010 af mathon

                               æbler                    appelsiner
stk-pris                     a                                b

betaling                  5·a                             7·b                 

samlet pris        5a + 7b
eller skrevet

                                                 y = 5a + 7b               hvor y er totalprisen


 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2010 af Duffy

Hvis ét æble koster 1 kr. Hvad koster så 2 æbler ????!!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2010 af nordfyn (Slettet)

  2kr ? ? vel..

hvis den her Y = a*x

                     1 = a(æble)*1

                    x er altid en konstant.. 


Skriv et svar til: Udtryk for pris, hjælp ønskes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.