Kemi

reaktionskinetik

29. oktober 2014 af christianper (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en reversibel process A <-> B med fremadgående kinetik, K1, og tilbagegående kinetik, K-1.

Hvis [A]0 =1M og [B]0 = 0M

K1 = 6 ms-1 og K-1 = 4 ms-1

Hvad er [A] efter 4 timer?

Nogle der kan hjælpe?


Svar #1
29. oktober 2014 af christianper (Slettet)

Arh, har fået løst den :)


Skriv et svar til: reaktionskinetik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.