Matematik

Normalfordeling problemer med n-spire CAS.

04. april 2015 af Simon888 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg har forsøgt at løse vedhæftede opgave ved brug af n-spire cas. Jeg kan dog ikke løse spm c) Jeg taster det her ind: solve(normCdf(-8,2000,2010,x)=0.05,x) og får dette ud: normCdf(-8,2000,2010,x)=0.05

I opgave b) gør jeg noget tilsvarende for at bestemme middelværdien: solve(normCdf(-8,2000,x,10)=0.1,x) . Der får jeg dog, at x=2012.81551939

Hvad gør jeg forkert i opgave c) ?
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
04. april 2015 af Simon888 (Slettet)

-8 er et minus uendelig.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2015 af Therk

Det er vel NSpire, der ikke kan finde ud af at løse ligningen.

Prøv at tage et screenshot. Måske har du ikke skrevet det ind rigtigt.


Svar #3
04. april 2015 af Simon888 (Slettet)

Her er hvad der tastes ind og fås ud.
Vedhæftet fil:image.jpg

Skriv et svar til: Normalfordeling problemer med n-spire CAS.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.