Matematik

Optimering

30. november 2015 af mzs1998 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Er der en venlig person, som gider at hjælpe mig med denne opgave (vedhæftet). Det er kun a) jeg har brug for hjælp i. 

God aften! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2015 af StoreNord

x+2y=10 <=>2y=10-x<=>y=5-\frac{x}{2}

A=x \cdot y=x \cdot\left ( 5-\frac{x}{2} \right )=x \cdot \left ( \frac{10-x}{2 } \right )     quod erad demonstrantum


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.