Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

VØ - Eksamen

10. december 2015 af Emilia125 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. 

Jeg har været til skriftlig eksamen i dag, og jeg har ca. 45-55% rigtige svar ift. spørgsmålene, som udgør 100% i alt. 
Er der nogen der kender karakterfordelingen eller ved om denne karakterfordeling er gældende? 

-3  = 0 - 15
00 = 15 - 30
02 = 30 - 45 
4 = 45 - 65 
7 = 65 - 85
10  = 85 - 95 
12 = 95 - 100

Kh Emilia 


Skriv et svar til: VØ - Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.