Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Beregn Q, Ey og Epa

11. oktober 2023 af Morerbedst - Niveau: A-niveau

Jeg skal løse denne opgave, men kan overhovedet ikke huske, hvordan man gør. Kan nogen hjælpe mig?


Tag udgangspunkt i følgende, der er et udtryk for indkomstelasticitet 
E_Y=Y/Q  ∂Q/∂Y samt E_(P_A )=P_A/Q  ∂Q/(∂P_A ), der er krydspriselasticitet.

Efterspørgslen er givet ved følgende funktion
Q=500-3P-2P_A+0.01Y
P_A=30 ;Y=5000 og P=20

Beregn mængden Q
Beregn E_Y
Beregn E_(P_A )
 


Skriv et svar til: Beregn Q, Ey og Epa

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.