Latin

matematikaflevering

15. september 2016 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen :)

er der nogen af jer flinke mennesker der kan hjælpe mig med den vedhæftede opgaver? :)

tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: matematikaflevering.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2016 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2016 af mathon

Opgave 2

                            \frac{a^8\cdot a^{-3}}{a^2}=\frac{a^{8-3}}{a^2}=a^{5-2}=a^3

                             \frac{a^5}{(a^2)^3}=\frac{a^5}{a^{2\cdot 3}}=a^{5-(2\cdot 3)}=a^{-1}


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2016 af mathon

Opgave 3
                     
Topunktsformlen:

                                            \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

                                            \frac{y-4}{x-(-6)}=\frac{8-4}{2-(-6)}

                                            \frac{y-4}{x+6}=\frac{4}{2+6}

                                            \frac{y-4}{x+6}=\frac{1}{2}

                                           y=\frac{1}{2}\cdot (x+6)+4

                                           y=\tfrac{1}{2}x+7

      

                                            


Svar #4
15. september 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

i opgave 3 så jeg har fået et helt andet svar jeg ved ikke het om det er mig der har gjordt noget forkert


Skriv et svar til: matematikaflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.