Matematik

Løs cos(v)=0

25. januar 2017 af nielsen03 - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg sidder med et problem, som jeg håber at nogen kan hjælpe med. Opgaven lydder:

Brug radian som enhed, og løs ligningen cos(v)=0 på følgende tre måder. Samtlige måde skal angives ligesom eksempel 1 i grundbogen:

a) Brug enhedscirklen
b) Brug et CAS-værktøj (Jeg har Ti-Nspire til computer)
c) Brug grafen for y=cos(x)

Jeg er næsten 100% sikker på a) og c), så det er bare b) jeg skal have hjælp til.

Jeg vedhæfter et billede af eksempel 1.

Håber nogen kan hjælpe, da det er lektier til i morgen :)

Vedhæftet fil: 20170125_215427.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2017 af StoreNord

---


Svar #2
26. januar 2017 af nielsen03

#1
---
Hvad mener du?

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2017 af StoreNord

Undskyld. Jeg kom bare til at svare på en anden opgave her i din tråd.

På nuværende tidspunkt har du sikkert fået afklaret din opgave.


Svar #4
26. januar 2017 af nielsen03

#3
Undskyld. Jeg kom bare til at svare på en anden opgave her i din tråd.

På nuværende tidspunkt har du sikkert fået afklaret din opgave.

Spurgte min lærer i dag, så ja det har jeg :)

Skriv et svar til: Løs cos(v)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.