Matematik

hjælp

05. februar 2019 af brormand12 - Niveau: A-niveau

NOGEN DER KAN HJÆLPE. 

vinduet på den øverste del af endevæggen inde i bygningen har form som en firkant, hvor to af siderne er parallelle og vinkelrette på den nederste kant. Vinduet er 30 meter bredt, 2 meter højt i den ene side og  meter højt i den anden side.

A)Bestem arealet af vinduet.

B)Bestem længden af vinduets øverste kant


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2019 af janhaa

A)

A = (4+2)*30/2 = 3*30 = 90


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2019 af janhaa

x=\sqrt{30^2+2^2}=\sqrt{904}\approx 30,1x=\sqrt{30^2+2^2}=\sqrt{904}\approx 30,1B)

Area(triangle) = 30*2/2 = 30

hypotenus triangle; x=\sqrt{30^2+2^2}=\sqrt{904}\approx =30,1

Length = L=\sqrt{904}\approx 30,1


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.