Matematik

Andengradspolynomier

28. oktober 2019 af Gym120 - Niveau: C-niveau

Jeg aner ikke hvordan jeg skal gribe denne opgave an. Jeg ville være meget tankemmelig, hvis der var nogen som kunne hjælpe. 

Vedhæftet fil: Afleveringer #9.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2019 af StoreNord

Mon ikke du kan lave nooget af det selv?


Svar #2
28. oktober 2019 af Gym120

Jeg aner bare ikke lige, hvordan jeg skal gribe det an, og derfor spørg jeg om hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2019 af janhaa

roots: x=2, x=8

(x-2)(x-8) = x2 - 10x + 16

a =1, b=-10, c= 16


Svar #4
28. oktober 2019 af Gym120

Kan du evt uddybe hvad det er og hvordan du kom frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2019 af janhaa

c=-4

ax^2+bx+c=f

(2,0) , (8, 0), (0, -4)

som gir a=-1/4

b=5/2

f(x)=-\frac{1}{4}x^2+\frac{5}{2}x-4

f ' = -x/2 + (5/2) = 0

x = 5

Max: (5, 9/4)


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2019 af janhaa

#3

roots: x=2, x=8

(x-2)(x-8) = x2 - 10x + 16

a =1, b=-10, c= 16

feil


Svar #7
28. oktober 2019 af Gym120

Hvilken opgave tilhører denne udregning?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. oktober 2019 af janhaa

#7

Hvilken opgave tilhører denne udregning?

første


Svar #9
28. oktober 2019 af Gym120

Jeg er en smule forvirret, kan jeg evt få dig til at sætte dem om i kronologisk rækkefølge med tydelig A. B, C osv


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. oktober 2019 af AMelev

a) Grenene vender nedad. Det fortæller, at a er negativ.
b er hældningskoefficienten til tangenten i x = 0. Hvis du kigger på grafen, kan du se, at den er ....
c er værdien i 0, og på grafen kan du se, at den er ....

b) - g) Se figur.

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Skriv et svar til: Andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.