Matematik

Hastighedsvektor

20. april 2020 af Malte123456 - Niveau: B-niveau

Hej 

Kan nogen fortælle mig hvordan jeg skal lave opgave a? jeg har lidt svært ved at vide hvordan jeg skal lave den. (tjek billag)

Tak påforhånd:)

Vedhæftet fil: Billag1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. april 2020 af peter lind

Hastighedsvektoren er s'(t)


Svar #3
21. april 2020 af Malte123456

#2

Hastighedsvektoren er s'(t)

SÅ jeg skal bare differentier den for at finde hastighedsvektoren? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. april 2020 af peter lind

ja


Svar #5
21. april 2020 af Malte123456

#4

ja

Jeg har differentieret det tjek billag! vil det sige at jeg skal skrive v´(t)= istedet for s´(t) = ? altså til resultatet

Er det rigtigt?

Vedhæftet fil:billag 3.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #6
21. april 2020 af peter lind

Det er korrekt

Du kan enten skrive v(t) eller s'(t) men ikke v'(t)


Svar #7
21. april 2020 af Malte123456

#6

Det er korrekt

Du kan enten skrive v(t) eller s'(t) men ikke v'(t)

Mange tak for hjælpen!!! ps ved du hvordan man laver opgave b?


Brugbart svar (1)

Svar #8
21. april 2020 af peter lind

Det er vinklen mellem v(t) og (1, 0)


Svar #9
21. april 2020 af Malte123456

#8

Det er vinklen mellem v(t) og (1, 0)

Hvor kommer (1,0) fra? og hvordan kan man udregne vinklen mellem dem?


Brugbart svar (0)

Svar #10
21. april 2020 af peter lind

Det kommer fra at det er den simpeste vandrette vektor.

Vinklen kan findes af (1, 0) = |v|cos(u) hvor u er den søgte vinkel


Skriv et svar til: Hastighedsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.