Matematik

Binomialfordeling

21. april 2020 af Stiletter - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan løser jeg dette spg. uden hjælpemidler? er virkelig lost.. :(

Et spillefirma sælger lodsedler og påstår, at der er gevinst på mindst hvert 4. lod. En spiller køber 20 lodsedler. 
a) Gør rede for, at antallet af vinder-lodsedler ud af de købte 20 er en binomialfordelt stokastisk variabel 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af janhaa

p=1/4=0,25 og n=20

X \sim Bin(n,p)=Bin(1/4,20)


Skriv et svar til: Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.