Matematik

Bestem tallet k

17. maj 2021 af Adam150 - Niveau: B-niveau

Hej

Nogen der kan hjælpe med sprørgsmål b


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2021 af Jones2929

Du skal finde a, b og c i grafen, og så skal du bruge d = b^2-4ac til at bestemme rødder. Du skal regne det ud sådan, at d = 0, da det giver én løsning


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2021 af AMelev

                         
#0 Jeg går ud fra, at du har fået bestemt max(f) = 3
Når du lægger k til f(x) parallelforskyder du grafen lodret med k.
Hvis g(x) kun skal have ét nulpunkt, skal du parallelforskyde grafen nedad, så max(g) = 0.

Vedhæftet fil:Udklip-1.JPG

Skriv et svar til: Bestem tallet k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.