Matematik

Vektorer

31. januar kl. 17:13 af YellowDuck - Niveau: B-niveau

Hej, jeg bøvler virkelig med en opgave som jeg ikke helt forstår hvordan den skal gøres.

Jeg forstår a) men b) kan jeg godt, da jeg har formlerne for hvordan jeg skal finde en vinkel ved hjælp af to vektorer. 

Opgaven er vedhæftet som fil


Svar #1
31. januar kl. 17:13 af YellowDuck

Jeg forstår ikke a) *


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar kl. 17:38 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar kl. 17:41 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)} \\&& \overrightarrow{OA}=\begin{pmatrix} 0.60\\2.25 \end{pmatrix}&&\overrightarrow{OB}=\begin{pmatrix} 0.60\\0 \end{pmatrix} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar kl. 11:17 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&\textbf{1)}& v=\cos^{-1}\left ( \frac{\bigl(\begin{smallmatrix} 0.60\\2.25 \end{smallmatrix}\bigr)\cdot \bigl(\begin{smallmatrix} 0.60\\0 \end{smallmatrix}\bigr)}{\sqrt{0.60^2+2.25^2}+0.60} \right )=\\\\\\& \textbf{2)}&v=\tan^{-1}\left ( \frac{2.25}{0.60} \right )= \end{}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.