Samfundsfag

Hjæælp samfundsfag

25. februar 2012 af crullee (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen jeg skal fremlægge i samfundsfag udefra en artikel "Løkke banker Thorning i popularitet" men self er der lidt mere jeg kan komme ind på, er der nogen der kan komme med nogle gode argumentetion til hvorfor folket har ændret syn på thorning, det står nemlig ikke specifikt i artiklen og jeg har selv skrevet noget men ville blive glad hvis jeg kunne få noget ekstra inspiration....

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. februar 2012 af maria8260 (Slettet)

Jeg tror det er fordi, Helle er kommet til at sige lidt for mange ting hvad angår afftaler med befolking osv. altså hun har sagt rigtig meget men jeg synes personligt ikke hun har opfyldt det hele, Men der udover tror jeg også godt du kan finde noget inde på Google osv.

Svar #2
25. februar 2012 af crullee (Slettet)

okey det var også nogenlunde det jeg havde skrevet ned tusind tak:))


Brugbart svar (2)

Svar #3
25. februar 2012 af ramme2 (Slettet)

Socialdemokratiet har opgivet indførelse af betalingsringen inden for de sidste uger. Rent samfundsøkonomisk kan det være en ganske fornuftig beslutning, men det fremmer ikke et partis popularitet på den korte bane at opgive et stort politisk projekt.

Desuden er flere af socialdemokratiets valgløfter ikke blevet indfriet. Socialdemokratiet havde lovet vælgerne ikke at indføre den nye tilbagetrækningsreform som V,K,R og DF havde vedtaget hvis de kom til magten. Desuden havde de lovet en forlængelse af dagpengeperioden på 2 år. Sidstnævnte lyder måske uinteressant for det flertal af vælgerne der er i arbejde, men det er det ikke. Rigtigt mange beskæftigede lever med usikkerheden omkring deres fremtidige arbejdssituation.

Under valgkampagnen i efterråret 2011 var socialdemokratiet gået sammen med SF om et fælles regeringsgrundlag. Da S, SF og R skulle danne regering efter valget oplevede S et dårligt valg, SF et katastrofevalg og R oplevede et kanonvalg. Derfor var S og SF pressede og var tvunget til at give flere indrømmelser til de Radikale der er mere liberalt indstillet. Disse indrømmelser til de Radikale skete på bekostning af socialdemokratiets troværdighed. Det store spørgsmål er så om socialdemokratiets tillidskrise er af midlertidig karakter, eller vil den fortsætte indtil næste folketingsvalg? 


Svar #4
26. februar 2012 af crullee (Slettet)

tusind tak for hjælpen:)))


Skriv et svar til: Hjæælp samfundsfag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.