Andre fag

Terminsprøve 3.g

06. marts 2012 af mossegaard (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle!!

Jeg skal op i terminsprøve næste uge i fagene dansk og engelsk. Mit spørgmål er så, om det er de tidligere eksamens opgaver jeg kan risikere at komme op i eller er det noget helt nyt fra ministeriet?. Nogen der gider at  dele deres erferinger???

På forhånd, tak. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. marts 2012 af Anxyous (Slettet)

Du får gamle eksamensopgaver.


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. marts 2012 af tony tango (Slettet)

OBS! ikke nødvendigvis! fordi vores lærer er meget stram hvad angår snyd og sådan noget og han ha gjort det klart at vi kommer ikke op i noget gamle eksamensopgaver..

men nu er vores lærer jo noget helt for sig selv så.. min pointe er at du kan godt komme på i gamle eksamenopgaver men du skal ikke føle dig sikker og satse alt på det. det bedste er bare at øve sig generelt så du kan klare dig uanset hvad du kommer op i :) 

held og lykke med det ;) 


Brugbart svar (2)

Svar #3
06. marts 2012 af condien1993 (Slettet)

Så vidt jeg ved så mener jeg at der er tale om gamle eksamensopgaver. Men alt i alt kan du jo bare kigge de gamle sæt igennem og få et samlet overblik over hvad du muligvis kan komme op i. 

Som #2 siger, så skal du jo som sagt ikke satse på at der netop er tale om et gammelt sæt. Personligt har jeg bare aldrig hørt om folk der får et nyt sæt stukket i hånden ved en terminsprøve. 

Og held og lykke med prøvene :)) 


Skriv et svar til: Terminsprøve 3.g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.