Debat

Kvindeundertrykkelse i de arabiske miljøer

09. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Trods det, at mange arabiske lande nu er sluppet af med deres diktatorer, så kniber det gevaldigt med kvindernes rettigheder dernede. Det kan man læse i dagspressen i dag. Kvinderne bliver stadig undertrykt i stor stil og udelukket fra for eksempel de lovgivende forsamlinger. Jeg vil gerne åbne debatten og høre jeres mening. Debat er første skridt på vejen til at rette op på disse forhold, der jo desværre også hører til dagligdagen herhjemme i de såkaldte ghettoer. Kom nu frem på banen I af jer, der tilhører den gruppe. Det er virkelig sørgeligt at se, så få araberkvinder, der tør tage den debat. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. marts 2012 af dittejensen1 (Slettet)

Ja kom nu frem alle, der kommer fra de lande, lad os høre jeres mening


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. marts 2012 af LenaHermansen (Slettet)

Jeg er bange for, at kvinderne er så undertrykte, at de ikke tør sige deres ærlige mening!


Svar #3
09. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Ja det havde jeg også i tankerne, men det er jo det vi skal væk fra. Vi lever i en fri vestlig verden, og alligevel sker der massiv undetrykkelse sted i de kredse. Men kvindene må selv gøre oprør og sige fra overfor tvangsægteskaber, påtvungen klædedragt, omskæring osv. Før kommer vi ikke videre. Når Vesten ikke griber ind i Syrien, så er det fordi man ved, at man får noget, der er værre efter Assad. Det har vi set de andre steder. Forholdene i Iraq er langt værre end under Hussein. De går ikke en dag, uden at man hører om bomber, blot fordi to religiøse fraktioner (sunnier og shiaer) ikke kan finde ud af at leve fredeligt sammen. Det er da beskæmmende.

Jeg vil opfordre muhammedanerne herinde til i det mindste at give udtryk for deres holdning til de spørgsmål og ikke bare fejt stikke hovedet ned under bordet, som de plejer.


Brugbart svar (2)

Svar #4
09. marts 2012 af YesMe

Det er for latterlig det her ...

#2 At de ikke tør at sige deres ærlige mening når de er undertrykte lyder som wtf... Hvornår ved man så, at de er ærlige, når de selv mener, at de ikke er undertrykte?

#3 Du aner ikke hvad du taler om.


Svar #5
09. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Den første muhammedaner kom med et kvæk - det er godt, men du tager fejl, de ved godt, at de er undertrykte, så der er ikke noget latterligt ved deres situation, den er for alvorlig til at bortforklare. Men jeg ved godt, at det er et meget ømtåleligt emne for mange, men vi er nødt til at få det frem, hvis deres situation skal ændres til det bedre, også herhjemme, hvor der jo har foregået en del såkaldte æresdrab - det er sgu for stygt. Men du synes måske, at det er helt i oden? Så hører du ikke hjemme i Danmark.


Brugbart svar (2)

Svar #6
09. marts 2012 af LenaHermansen (Slettet)

De ved, at de er undertrykte, og de accepterer det.


Svar #7
09. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Ja desværre, undertrykkelsen er så massiv, at den sidder i generne, og det er en af grundene til, at vi ikke får dem integreret i samfundet, og det kan vi ikke leve med på sigt, vi kan ikke acceptere parallelsamfund med egne regler helt udenfor dansk lov og ret, som vi har set det i de uroplagede ghettoer, hvor end ikke politi og brandfolk vil komme. Det første, vi skal er at jævne de ghettoer med jorden og få folk fordelt over hele landet, så de oplever mere af den danske kultur på nært hold. Og så skal vi ikke have flere fra de varme lande (men gerne fra oplyste, vestligtprægede lande). Indvandringen skal stoppes nu og først genoptages, når muhammedanerne er assimileret og har tilpasset sig, For skik følge eller land fly, det gælder også i dag, som det gjorde på Chr. IV's tid. Vi har jo set, at voes journalister har iført sig tørklæder, når de bevæger sig rundt, der er de nødt til at følge landets skik og brug. Det skal man også her.

Vi kan ikke længere bare gå rundt som katten om den varme grød, skal vi ændre på de forhold, er vi nødsaget til at tage debatten, men hold en sober tone ikke?


Brugbart svar (2)

Svar #8
09. marts 2012 af LenaHermansen (Slettet)

Så er det jo godt, at vi har Dansk Folkeparti at stemme på!


Svar #9
09. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

ja, og forresten ang. det at stemme, så stemmer jeg personligt på en ikke ryger ved næste valg, så slipper vi for mere snak om rygekabiner


Brugbart svar (3)

Svar #10
09. marts 2012 af YesMe

#5

Muhammedaner???????? Hvorfor putter du de beskidte ord i min mund, at jeg måske "synes" det er i orden? Du snakker som om du ved noget om Islam, og det gør du tydeligvis ikke! Æresdrab har intet med Islam at gøre, og det er udenfor religion! Er nonner også undertrykt? Er de praktiserende jødiske kvinder med specielle påklædning også undertrykt? Nej? De har sq da et valg til at bestemme om de skal tage på eller ej.

#6

Du har ikke svaret på mit spørgsmål. Du kan IKKE vide om de er undertrykt eller ej, når det er deres VALG! Hvis de var undertrykt, så skulle de sq da ikke have taget tørklæde på man? Er livet måske en joke for dem?


Brugbart svar (2)

Svar #11
10. marts 2012 af NejTilSvampe

#10 - hvornår nævnede han Islam i #5 ? Men når du nu selv bringer det op.. Det kan godt være at du ikke finder æresdrab i quran, men det betyder ikke at de praktiserende muslimer ikke har fået det indtryk at æresdrab er iorden gennem deres imam. 

Men det er jo komplet ligegyldigt om de er undertrykt(For det er de, stop med at spille ignorant) af staten eller deres religion.


Brugbart svar (2)

Svar #12
10. marts 2012 af YesMe

#11

Han tænkte på "Islam" inden han oprettede dette indlæg.

Jeg vil opfordre muhammedanerne herinde til i det mindste at give udtryk for deres holdning til de spørgsmål og ikke bare fejt stikke hovedet ned under bordet, som de plejer. - #5

Bare så I ved det, at Koranen som alle muslimer altid følger, undertrykker kvinder ikke. Jeg spiller ikke ignorant, gør du måske ikke det? Har du selv undersøgt det eller læst det? Det HELE og GRUNDIGT? Nej? - Så hold dog din mund! Jeg kender selv flere, der er undertrykt, (og fjerne tørklæder derefter) og det skyldes MEST fordi, at de ikke praktiserer deres egne religion. Kun de som praktiserer deres religion, er ikke undertrykt. En nonne kan dækkes fra toppen til bunden for at være en gudfrygtig person, ikke? Hvorfor er muslimerne så undertrykte???????????


Brugbart svar (2)

Svar #13
10. marts 2012 af pepsimaxx (Slettet)

.


Brugbart svar (2)

Svar #14
10. marts 2012 af Stygotius

Hvem er det som bestemmer at kvinder skal gå med niqab eller slør ??

Det er mændene,        .........som mener at kvinderne skal rette sig efter dem af en eller anden mærkelig grund.

Hvem er det som bestemmer hvordan muslimske kvinder skal opføre sig i det hele taget og ikke "" opføre sig ?  

-Mon det er kvinderne selv ??? 


Brugbart svar (2)

Svar #15
10. marts 2012 af Stygotius

Slettet

Brugbart svar (2)

Svar #16
10. marts 2012 af LenaHermansen (Slettet)

Nu var Nyrups far selv nazist, så du skal vist ikke komme for godt i gang, Stygotius!


Brugbart svar (2)

Svar #17
10. marts 2012 af LenaHermansen (Slettet)

I øvrigt stemmer jeg ikke på DF. Jeg stemmer Venstre.


Brugbart svar (2)

Svar #18
10. marts 2012 af Stygotius

Slettet

Svar #19
10. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Sagen er bare, at vi ikke i vort samfund kan tolerere nogen form for undertrykkelse. Det, som de gør dernede og i visse muslimske kredse heroppe, er det samme som Hitler gjorde. Han undertrykte og endda udryddede en hel gruppe i befolkningen, og han var også efter alle, der ikke var ariere, ligesom arabere er efter alle, der ikke tro på koranen (se bare på situationen i Voldsmose, her er man begyndt at jagte ikke-muslimer, de skal bare ud af området, så man kan praktisere sine helt egne love).. Det er den slags despoter, som den frie verden nu må skille sig af med, og jeg er sikker på, at demokratiet vil sejre overalt til sidst. Det er det eneste holdbare. Vi skal også huske på slavetiden, hvor det var de sorte, der var forfulgte og blev udnyttet på det groveste. Nu mangle vi kun de muslimske kvinder, men de må selv gøre noget for at slippe ud af deres fangedragter. Jeg glemte børnearbejdere i Afrika og Sydamerika, det kan vi heller ikke tolerere. Det håber jeg du vil give mig ret i Stygotius.


Svar #20
10. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg fik heller ikke noget svar på, at Saudiske kvinder ikke må deltage i OL. Hvad siger I til det? Her hersker vist i høj grad tavshedens tyranni. Muslimske kvinder tør ikke åbne munden, de tør ikke skrive et kritisk læserbrev, de er stadig undertrykte, og så vil de have hjælp til en uddannelse herinde fra!! Ja men se dog at blive frie, selvstændige mennesker først. Og bild mig ikke ind, at I lever frivilligt i jeres fængsel. Det tror jeg ikke på.


Forrige 1 2 3 4 5 Næste

Der er 89 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.