Matematik
Let hjælp mat, brøkforkortelse :)
29. august 2005 af
Sinz (Slettet)
Vil én ikke lige vise hvordan du har regnet det ?- Mit bud:
´´´´´´´´___
x = 2,26384 * 10^5 = 226384,384
10^5x = 226384,384 - ..
ej fatter det ikke. en som vil vise mig det?
´´´´´´´´___
x = 2,26384 * 10^5 = 226384,384
10^5x = 226384,384 - ..
ej fatter det ikke. en som vil vise mig det?
Skriv et svar til: Let hjælp mat, brøkforkortelse :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
