Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Farvestof i fødevarer?

28. oktober 2012 af aatgsue (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-).

 

Jeg har valgt et emne i SRP (vores blanket skal afleveres på fredag). forresten srkiver jeg i Biologi B og Kemi A.

Jeg har dog problemer med at finde gode links og bøger, så det ville være lækkert hvis nogen sad med nogle gode links.

Det jeg vil er:

* Forklar de organiske forbindelser som kan bruges til farvestof i fødevarer

* Forklar hvor og hvad i strukturen der gør at de er farvede (konjugerede dobbeltbindinger og chromophore grupper).

* Påvirkning af indtagelse af farvestof i fødevaren (fysiologisk)!

* Finde artikler der fortæller noget om fordele og ulemper ved brugen af farvestoffer i fødevare (diskussion)!

 

Jeg har set på blooms taksonomi og jeg ved ikke helt præcist hvordan jeg skal komme op på 5-6 trin. (her vil jeg også gerne have lidt hjælp)

 

Tusin tak :-).


Skriv et svar til: Farvestof i fødevarer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.