Privatlærer

Mat/fys, tutoring, online hjælp og privatlektioner tilbydes.

30. september 2013 af levis2 - Niveau: A-niveau

Dav - mit navn er Daniel Modin, og jeg har netop afsluttet Matematik/fysik A på HTX med et gennemsnit på 12,9. Da jeg nu har sabbatår, og har erfaring med lektiehjælp og deltidsundervisning på mit gymnasie, tilbyder jeg tutoring, lektiehjælp og undervisning til dig, hvis du føler du har brug for lidt hjælp til at få en god karakter i enten matematik eller fysik. 

Som noget nyt kan vi godt finde ud af noget online/fjern-hjælp, der kan skræddersyes efter behov: det kan være på formen af at der sendes et opgavesæt, som jeg regner nøje igennem step-by-step, og forklarer hver enkelt lille trin. Det kunne også være på chatform osv. Lad mig høre hvis du har en ide.

Jeg har egen bil, og ser det derfor ikke som et problem hvis jeg skal køre - dog kan der pålægges køreudgift hvis afstanden er større end ca. 20-30min kørsel.

Lønnen kan aftales, men er på ingen måde urimelig. Er du interesseret kan du kontakte mig på 41828993 (helst sms), eller [email protected]

Jeg ser frem til at hjælpe dig frem foran i matematik- eller fysikundervisningen, så du har overskud til dine andre lektier eller til at få en god karakter.

Med venlig hilsen

Daniel Modin


Skriv et svar til: Mat/fys, tutoring, online hjælp og privatlektioner tilbydes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.