Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Enhed i Joule eller..?

04. december 2013 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal have fundet ud af, om resultatet af varmeenergi bliver Joule eller MegaJoule.

ΔE = 2,05 kg • 130 J/kg • ºC • 27,9 ºC = 7435,35 ___?

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det gør du jo så ved at gange enhederne sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Ved at gange dem sammen kan du vel se at den eneste enhed der er tilbage er J


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2013 af mathon

                                   J                    kg • J • C
                     kg • ----------- • C   =   ---------------  =  J
                              kg • C                    kg • C


Skriv et svar til: Enhed i Joule eller..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.