Privatlærer

diff. regning

20. januar 2014 af Augustagh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

- Jeg sidder med en matematik afl. så håber der en som ville hjælpe mig, da jeg er ret blank. 

Opgave 6 

En funktion f er givet ved f(x)x311x238x40.
 Løs ligningen f (x) 0 , og forklar, hvad de fundne x-værdier fortæller om grafen

[page2image16840]

Opgave 7

Der er givet en funktion f(x)x24x2.
a) Bestem toppunktet for grafen for f , og tegn denne graf.

b) Bestemenligningfortangententilgrafenfor f ipunktet (6,10). 

på forhånd tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2014 af mathon

  lidt "+" og "-" ville jo nok hjælpe på forståelsen   :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det ser også ud til, at mellemrumstasten og lighedstegnet = svigtede.


Svar #3
20. januar 2014 af Augustagh (Slettet)

Undskyld 

opg. 6) f(x) = x^3 - 11x^2 + 38x - 40 

opg. 7) f(x) = -x^2 + 4x + 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2014 af mathon

Opgave 6   

               Løs
                         f '(x) = 3x2 - 22x + 38 = 0

         De fundne x-værdier er monotoniintervalgrænser.


Svar #5
20. januar 2014 af Augustagh (Slettet)

tak 


Skriv et svar til: diff. regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.