Andre fag

HJÆLP TIL MOTIVERET ANSØGNING !

12. marts 2014 af MAUW (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej har haft meget svært ved at skrive min motiveret ansøgning til uddannelsen "Interkulturel pædagogik og arabisk"  da jeg ikke anede hvordan man starter på sådan en , men nu har jeg skrevet den og håber virkelig der er nogen derude der er villig til at give konstruktiv kritik - i må også gerne kritisere grammatiske fejl :-/ ! 

- på forhånd tak ! :) 

Motiveret ansøgning -  Interkulturel pædagogik og arabisk : 

Interkulturel pædagogik og arabisk; mit drømmestudie og min vej til humanitær udfoldelse. Drømmen startede i mit nuværende sidste år på gymnasiet. Turen til drømmestudiet har været lang og jeg har stadig lang vej , men jeg er klar til at tage udfordringer på min vej og jeg føler mig som  person både moden og erfaren til at bearbejde individets tanke og handle-måde indenfor interkulturel pædagogik.

Jeg er født og opvokset i Danmark, men stammer fra det mellemøstlige Palæstina, og har dels faglig viden i det arabiske sprog.

Med henblik på at sætte mig ind i indholdet af de arbejdsmuligheder der er for en færdiguddannet bachelor i interkulturel pædagogik og arabisk, har jeg deltaget, og deltager stadig på nuværende tidspunkt i et projekt om forsørgelse af forældreløse børn i Libanon. Derudover har jeg både selv tidligere modtaget privat faglig undervisning i det arabiske sprog, og giver også på nuværende tidspunkt, i min fritid, undervisning til mindreårige børn i det arabiske sprog, på lavt niveau.

Jeg har et stort ønske om at arbejde med mennesker fordi jeg som medlem i det humanitære projekt, fik en inderlig oplevelse af at kunne hjælpe andre mennesker og gøre en forskel for at forbedre deres tilværelse.

Efter bacheloruddannelsen i interkulturel pædagogik og arabisk, har jeg planer om at kvalificere mig til at tage en arbejdsstilling inden for den sociale sektor, hvor mit fokus vil være socialt udsatte børn og familier.

Derudover har jeg som fremtidige bachelorambitioner planer om at drive humanitære projekter i forskellige hjælpeorganisationer, der til formål har at støtte og gøre en forskel i livskvaliteten for nogle fattige mennesker. Dette kunne være hjælpeorganisationer som f.eks. Red Barnet, Aktion børnehjælp, Projects Abroad og lignende. Jeg har især et stærkt ønske om at kvalificere mig i humanitært arbejde i de arabisktalende lande, fordi jeg mener der eksisterer en høj grad af fattigdom i de arabisktalende lande.

Med mig som student på jeres studie får i ikke kun en engageret elev, men også en person der med sin faglige erfaring inden for interkulturel pædagogik, er klar og villig til at gøre noget for andre mennesker. En person der er villig til at give sig og gøre en fundamental forskel i den humanitære verden.

Personligt ser jeg med fornøjelse frem til et fremtidigt arbejde inden for det humanistiske - og pædagogisk-videnskabelige område, og jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til studiets fag.  Jeg kan ikke komme i tanke om et bedre studie jeg kan civilisere mig i, og mit inderligste og mest dybtfølte ønske er, at I har en plads til en super entusiastisk pige som mig på studiet.


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MOTIVERET ANSØGNING !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.