Andre fag

Ang. terminsprøver

25. januar 2006 af Pixie (Slettet)
Hej ! Vi skal jo snart til terminsprøver på handelsskolen, og jeg vil derfor høre om jeg ikke har ret i at de skrft. opgaver er eksamensopgaverne fra sidste år?

Hvis det er, kan i så fortælle mig hvad opgaveoplæggene gik ud på, i bl.a. Tysk, Eng. og Dansk. Jeg er 3. års, så der er tale om A fag.

Mvh. Nikolaj

Svar #1
25. januar 2006 af Pixie (Slettet)

Er der slet ingen der ved dette ?

Mvh. Nikolaj

Svar #2
28. januar 2006 af Pixie (Slettet)

Ja, i må undskylde jeg skriver for at få den til tops igen, men ellers tror jeg desværre ikke at nogle vil falde over dette indlæg. Håber i kan bære over med mig, og at der gemmer sig en hjælpende hånd derude :)

Mvh. Nikolaj

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2006 af allan_sim

#0.
Jeg ved ikke, hvilke principper man anvender på hhx, men på stx og hf anvendes ikke nødvendigvis eksamenssættene fra seneste sommereksamen. Det er normalt, at man anvender tidligere eksamensopgaver eller justerede eksamensopgaver, men det er altså ikke givet, hvornår de stammer fra, eller om de stammer fra samme sæt. Det er læreren selv (evt. lærergruppen), der konstruerer terminsprøverne.

Svar #4
28. januar 2006 af Pixie (Slettet)

Okay, vi fik bare at vide i dansk, at vi med sikkerhed ville få eksamenssættet fra sidste år, ingen der ved hvad den omhandlede, eller ved hvor man kan se opgavesættet ?

Mvh. Nikolaj

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#0
Der er ingen officielle regler omkring terminsprøver. Der kan, som #3 angiver, vælges frit mellem alle tidligere eksamenshæfter, eller de kan tilpasses. Det med at tilpasse dem, vil du oftest finde i samfunds/økonomi fag, da tidligere eksamenssæt bygger på fuldt pensum, hvilket man ikke har lært til terminsprøverne.

Men om de på din skole kører med en uoficiel politik, omkring hvilke år de benytter til terminsprøver ved jeg ikke, men jeg tvivler på at de gør det, da det i så fald vil være utrolig nemt at skrive det hele før dagen.

Hvis din lærer kan sige hvilken i næsten med sikkerhed får, er det fordi han kender jeres pensum til dato, eller kender til de evt. uofficielle regler, eller bare har snakket med administrationen/dem der står får den slags ;)

Skriv et svar til: Ang. terminsprøver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.