Kemi

Notater

08. januar 2004 af yogurth (Slettet)
Hej...

Er her nogen der har nogle notater til 9. klasse afgangseksamen ?
Bare ganske normale, tilfældige notater for at friske de vigtigste ting op...

Brugbart svar (2)

Svar #1
08. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Så vidt jeg husker så er noget af det sværeste man lærer på daværende stadie følgende:
1. a^2+b^2=c^2
2. a*b=b*a
3. 1+1=2
4. Benny Andersen er en dansk forfatter/digter.
5. Hello, my name is ...
6. Ich bin ...
7. NaCl er et salt.

Brugbart svar (1)

Svar #2
08. januar 2004 af Garfield (Slettet)

ven- hehe :D

Yogurth- så vidt jeg husker benyttede jeg mig ikke rigtig af notater...
Mat, fys... der stod det hele i bogen...

tysk, eng, dansk der skal i vel læse jeres tekster igen, og jeg ved jo ikke hva du har læst...

og i har vel nogle analyse ark...

Brugbart svar (1)

Svar #3
08. januar 2004 af Belief (Slettet)

Hvorfor kan i ikke tage noget som helst alvorligt!?!

Jeg har desværre ingen notater til kemi på folkeskole niveau :/


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. januar 2004 af El_Toro (Slettet)

Man har ikke brug for notater til Kemi/fysik i folkeskolen... Det står i bogen og du får endda lidt tid til at finde dem under selve eksamen... Læs nu bare Kemibogen igennem så skulle der nok ikke være mange problemer i det...

Brugbart svar (1)

Svar #5
08. januar 2004 af SKB85 (Slettet)

Du får vel også opgivet et pensum, det kunne du jo studere. Så behøves du ikke så meget notaterne, men de kan måske være gode at have.

Jeg er bare bange for at de notater du får stukket i hånden måske forvirrer mere end de hjælper.

Brugbart svar (1)

Svar #6
08. januar 2004 af Twinkle5000 (Slettet)

bare en lille reminder - der står sgu ikke noget om at det er kemi notater han står og mangeler :)

Brugbart svar (1)

Svar #7
08. januar 2004 af El_Toro (Slettet)

Hvad er det så der står i indlæg 3?

Skriv et svar til: Notater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.