Engelsk

---LIDT HJÆLP---

15. september 2006 af E=m*c^2 (Slettet)
ER der nogen som lige kunne tjekke om det jeg har oversat passer. på forhåd tak.

Trophic efficiency is the precentage of production transferred from one trophic level to the next. Tropic efficiencies must always be less than production efficiencies because they take into account not only the energy lost through respiration and contained in feces but also the energy in organic material in a lower trophic level that is not consumed by the next trophic level. Trophic effeciencies usually range from 5% to 20 % depending on the type of ecosystem.


Troffisk efektivitet er den procentdel af produktionen som er overført fra den ene trofiske niveau til den anden. trofisk effektivitet skal altid være mindre end produktionseffektiviteten fordi den medregner ikke kun energien som er tabt under respirationen og CONTAINED IN FECES men også den energi i organisk materiale i en laver trofisk niveau som ikke er CONSUMEND af den anden trofiske niveau.

trofisk effektivitet varierer fra 5-20 % afhængig af ekosystem typen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2006 af Dunnar (Slettet)

Hvilken vej oversætter du? Fra engelsk til dansk? Eller fra dansk til engelsk?

Svar #2
16. september 2006 af E=m*c^2 (Slettet)

Fra engelsk til dansk!

Svar #3
16. september 2006 af E=m*c^2 (Slettet)

er der nogen der vil se om det passer. skal ikke bruge det til en aflevering men kun til et lille svar i biologien. så jeg vil lige vide om miningen er rigtig. (der er nogle enkelte ord jeg ikke kunne finde ud af)

Skriv et svar til: ---LIDT HJÆLP---

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.