Engelsk

hvad hedder

30. oktober 2006 af IIII (Slettet)
årsag på engelsk

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2006 af jgthb (Slettet)

afhænger af sammenhængen. Men slå det dog op

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

cause

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

årsag = cause, reason; årsagen til ulykken = the cause of the accident; årsagen til at jeg kom for sent = the reason I was late

Skriv et svar til: hvad hedder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.