Dansk

;O( snøft- hjælppp

17. marts 2004 af butterfly (Slettet)
kan i rette denne her for mig.. jeg ved ikke om der er sproglig, grammatik fejl..
---------------
Artiklen handler om Hennes og Mauritz og hvordan det er på markedet. De sælger billige, trendy tøj overalt i Europa. Det har været publiciret i 24 år og de har tjent ca.$ 10 billion og den er sveriges femte største firma. Stefan Persson søn af H&M's grundlæggeren og den rigeste mand i Sverige er cheif udføreren.. De kontroler 70% af H&M's valg rettigheder. Firmas salget har steget meget i de sidste år end de andre tøj firmaer. De åbenede deres først butik i Sverige i 1947 og har omkring 500 butikker i 12 europæiske land. Fire femte del af deres salget er uden for sverige. De er nu på vej til frankrig og de har nogle butikker britain og i tyskland er deres andel i klæder firma er minimal.
Til den opadgående trend har næsten alle H&M kæder det samme slags. Hr. Persson regler er at hvis de sælger et V hals sweater i Gothenburg butik skal de være den samme slags i Zurich. H&M har introduceret ny linier daglig, og de har den sammme slags merer end en måned. Han har heller ikke grænser for hvor han vil sælge dem og spanien, italien, Usa, og japan er på listen. Der er næsten konkurrence i frankrig

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2004 af emul0c

Har kun lige fundet de grove fejl.


Artiklen handler om Hennes og Mauritz og hvordan det er på markedet. De sælger billige(BILLIGT), trendy tøj overalt i Europa. Det har været publiciret(pupliciret - STAVES IKKE SÅDAN, MEN VED IKKE HVORDAN DET RIGTIG STAVES) i 24 år og de har tjent ca.$ 10 billion(ER DET FRA EN ENGELSK TEKST? FOR BILLION ER PÅ DANSK MILLIARD) og den(DET) er sveriges femte største firma. Stefan Persson søn af H&M's grundlæggeren(GRUNDLÆGGER) og den rigeste mand i Sverige er cheif udføreren.. De kontroler 70% af H&M's valg rettigheder. Firmas(FIRMAETS) salget(SALG) har(ER) steget meget(MERE) i de sidste(sidste PAR) år end de andre tøj firmaer. De åbenede deres først butik i Sverige i 1947 og har omkring 500 butikker i 12 europæiske land(LANDE). Fire femte del(DELE) af deres salget(SALG) er uden for sverige(Sverige). De er nu på vej til frankrig(Frankrig) og de har nogle butikker britain(ENGLAND eller STOR BRITANIEN) og i tyskland(Tyskland) er deres andel i klæder firma er minimal(SÆTNINGEN EFTER Tyskland LYDER MEGET MÆRKELIG - FORSTÅR DEN IKKE).
Til den opadgående trend har næsten alle H&M kæder det samme slags(TØJ?). Hr. Persson(S) regler er at hvis de sælger et V hals sweater i Gothenburg butik skal de være den samme slags i Zurich(DENNE SÆTNING LYDER OGSÅ FORKERT). H&M har introduceret ny linier daglig, og de har den sammme slags merer end en måned(LYDER OGSÅ FORKERT). Han har heller ikke grænser for hvor han vil sælge dem og spanien(Spanien), italien(Italien), Usa, og japan(Japan) er på listen. Der er næsten konkurrence i frankrig(Frankrig.)

Svar #2
17. marts 2004 af butterfly (Slettet)

den med sætning med tyskland lyder sådan:
it has few shops in britain, and in germany its share of the clothes business is neglible.

og den sætning med Zurich lyder sadån :
to tap that trend almost every H&M store has the same lppk. Mr Persson rules that the positionering of a v-necked lambswool sweater in its Gothenburg shop should be exactly the same as in Zurich

Svar #3
17. marts 2004 af butterfly (Slettet)

BTW.. tak for hjælp

Brugbart svar (1)

Svar #4
17. marts 2004 af emul0c

#1 "De har nogle få forretninger i England, og i Tyskland er deres andel i tøjbranchen minimal" eller hvad neglible nu betyder.

#2 Hr. Perssons regler er, at hvis de sælger en v-hals sweater i en butik i Gothenburg, skal den være helt magen til den i Zurich.


/Steffen

Svar #5
17. marts 2004 af butterfly (Slettet)

tak emulOc

Brugbart svar (1)

Svar #6
18. marts 2004 af beatwizards (Slettet)

publicere [publiZseOP]

verb. -r, -de, -t 1. publicere ngt gøre noget kendt el. tilgængeligt for offentligheden ved at lade det trykke el. udgive = OFFENTLIGGØRE, UDGIVE d avisen publicerede en liste over anholdte personer i forbindelse med gårsdagens optøjer e publicering · publikation · publicere ngt gøre noget offentligt tilgængeligt gennem omtale i et offentligt skrift = OFFENTLIGGØRE d at publicere et arkæologisk fund · udgravningen af Fyrkat er blevet publiceret e publicering · publikation


altså publiceret

Brugbart svar (1)

Svar #7
18. marts 2004 af zIOn_ (Slettet)

Nu har du vel fået hjælp, men drop tude overskriften og lav en mere nyttig en som f.eks. grammatik.
Det hedder publicere og kontrollere(r).

Skriv et svar til: ;O( snøft- hjælppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.