Matematik

HJÆÆÆÆLP - Linear regression

28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)
Linear Regression (ax+b)
regEQ(x) = 122x + -240400
a = 122
b = -240400

Giv en betydning af a og b i modellen

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Ja, nu har du en forskrift. Men hvad omhandler opgaven? Hvad beskriver funktionen udviklingen for?

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2007 af eksamenshaj (Slettet)

Du har jo lige oprettet en anden tråd om det samme emne. Hvad er det, du ikke forstår?

Svar #3
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

Hvad jeg skal skrive ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Det jeg skrev i #1. Hvad beskriver funktionen udviklingen for. Ellers er det umuligt at fortolke.

Svar #5
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

Linear Regression (ax+b)
regEQ(x) = 122x + -240400
a = 122
b = -240400
r = .998124
r^2= .996252

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2007 af eksamenshaj (Slettet)

Forsøg at kigge i dit forrige indlæg, som jeg svarede dig på, om lineære funktioner. Her kan du forsøge at udlede svaret til denne lineære funktion, hvis du sætter dig ind i hvad en lineær funktion grundlæggende er.

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=414923

I denne opgave har du selv beskrevet, at der er Emmas vægt, der vokser lineært.

Hvad er det så her???


Svar #8
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

hvad kan jeg skrive ???? i selve opgaven, jeg ved nemlig ikke hvad jeg skal skrive ?

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

For at kunne beregne en forskrift har du brugt nogle tal. Hvad betød disse tal. Var det vægt, alder etc?

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. oktober 2007 af eksamenshaj (Slettet)

Nisa1.
Du skal helt grundlæggende sætte dig ned og læse i din bog eller søge på nettet, hvis bogen er dårlig, om lineære funktioner.
Forsøg at regne beviserne efter selv. Hvis du nærlæser det hele, så vil du komme til en forståelse, som du aldrig får, hvis du kun fisker efter resultater herinde. Resultater hjælper hat til eksamen. Du skal forstå tankerne bag, ikke facit i de forskellige opgaver; det er underordnet. Tag dig nu sammen. Hvis du hellere vil have det forklaret, så start fra bunden, og opret indlæg herinde om hvad det er, der i grunden sker i funktionerne, uden tal, bare bogstavernes funktion. Jeg tror du får mere hjælp, hvis du gør det.

Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP - Linear regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.