Studiejob

Job i Norge?

09. april 2008 af Sara Lykke (Slettet)
Jeg bliver student til sommer har hørt noget om, at det kan være en god ide at tage arbejde i Norge, hvis man hurtigt vil spare op til f.eks. en rejse. Efter sigende er netop Norge en fordel, fordi man ikke skal betale så meget i skat. Er der nogen, som kan bekræfte/benægte dette rygte eller bare har nogen erfaringer med det?

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. april 2008 af Roman Garcia

Ja, lønnen er god i Norge, og du skal helller ikke betale så meget skat. De har endda et skattefrit måned. Dog skal du kende skattereglerne godt, før du gør det. Du kan nemlig få et ordentlig skattesmæk, når du flytter tilbage til Danmark.

Brugbart svar (2)

Svar #2
26. april 2008 af emul0c

Derudover skal du være opmærksom på, at tingene er MEGET dyrere i Norge. Det skal du lige have i mente når du skal finde f.eks. sted at bo, mad, sjov osv.
Eksempel: En kasse Tuborg koster små 300,- for en kasse. En flaske sprut koster 270,-. En agurk kan godt løbe op i 25,-. 250g ost for 70-80 kr. osv.

Brugbart svar (2)

Svar #3
21. maj 2008 af King_2 (Slettet)

Der er gode penge at tjene på at arbejde i udlandet egentlig ikke kun norge, dog er det lettere for mange da man her nogenlunde kan snakke sproget på forhånd. mange vælger at arbejde på hoteller hvor de også får kost og logi dette betyder en ekstra indtjening da det der bliver fratrukket lønnen ikke er i den støreles orden..

du skal være "udstationeret" i tror nok 10 eller 12 måneder før pengene du tjener er skattefrie.

Skriv et svar til: Job i Norge?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.