Engelsk

gloser

24. august 2008 af KME89 (Slettet)

Disse ord kan min åndsvage ordbog ikke oversætte?? Nogen der har forslag til hvad det hedder på engelsk.

Jordsked/bjergskred= Landslide?

Mindesmærke=Monoment?

Rovfugl=?

Kløft=?

Løjerlig/underlig=?

Stormfuldt=?

Støjende=?

Gavmildhed=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2008 af lepetitdanois (Slettet)

Jeg prøver en gang:

Jordskred: Landslide

Mindesmærke: Memorial, monument

Rovfugl: Bird of prey

Kløft: Ravine, canyon

Underlig: Strange, peculiar

Stormfuldt: Stormy

Støjende: Noisy

Gavmildhed: Generosity

/philip


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2008 af nummer2 (Slettet)

giver phillip helt ret


Svar #3
24. august 2008 af KME89 (Slettet)

tusind tak gutter !


Skriv et svar til: gloser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.