Tysk

Analyse af tysk sætning.. behøver hjælp

08. september 2008 af Mathilde_Mathilde (Slettet)

Hej.. jeg sidder her med nogle tyske sætninger, som jeg skal sætte analysetegn på.. håber nogle vil hjælpe :)

1. Wo bist du gewesen?

er det så bist=o, du=x og gewesen=genstandsled eller er det omsagnsled til grundled?

hjæælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af danielruhmann (Slettet)

bist ____ gewesen = verballed, hvor bist er finit

du = subjekt

wo = adverbium


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2008 af hans9000 (Slettet)

ja helt klart !


Skriv et svar til: Analyse af tysk sætning.. behøver hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.