Matematik

formel?

09. december 2008 af signeth (Slettet)

Heeej.

Jeg har lidt svært ved at finde nogle tal til at sætte ind i en formel.

Julie tester sin kondition med en test på en 20 meters strækning

hun løber frem og tilbage og når at løbe 7 gange på strækningen på et minut.

Hendes gennemsnitsfart = 16,8 km/t

så kommer det.

Derefter øges farten hvert minut. Når farten er 10 km/t kan Julie løbe strækningen 3 gange hvorefter hun giver op.

Til denne type konditionstest knyttes et særligt kondital. Julie vil beregne sit kondital.


T = antal ture ved højeste far

v= den højeste fart julie opnår

K = Julies kondital

K = (t/0,4 x v + 7,0 + v ) x 3.46 + 12,2

Beregn Julies kondital.

Kan slet ikke se mig frem til hvad 0,4 er , v, t og 7,0 ??

HÅBER VIRKELIG I kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2008 af dnadan (Slettet)

Mons tro, om du ikke har beregnet gennemsnitsfarten forkert ud, thi du skriver:

'Derefter øges farten hvert minut. Når farten er 10 km/t kan Julie løbe strækningen 3 gange hvorefter hun giver op'

- Hastigheden øges, men jf. din gennemsnitsfart bliver denne da mindre. (det er 8,4 km/t)

- Du har T=3,  og v=10km/t, indsæt i formlen og regn.


Skriv et svar til: formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.