Matematik

eksponentiel funktion/udvikling?

28. maj 2009 af Grev-Ingolf (Slettet)

nogen der ved hvad forskellen på en eksponentiel funktion og en eksponentiel udvikling er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2009 af Jerslev

#0: Jeg kender ikke til nogen forskel.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Principelt er en eksponentiel funktion på formen f(x) = ax, og eksponentiel udvikling er på formen f(x) = b*ax.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2009 af mathon

her må Jerslev kommes til undsætning - om end han sagtens kan forsvare sig selv -

en eksponentiel funktion beskriver eksponentiel udvikling og har
ligningen

f(x) = b*ax = b*exln(a)

en eksponentialfunktion har ligningen

f(x) = ax = exln(a)


Skriv et svar til: eksponentiel funktion/udvikling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.