Andre fag

Deprimerende moduler..

25. august 2009 af snuller-puller (Slettet)

Hej alle sammen,

jeg har det problem, at jeg i hele 1.g (næsten) fik 10/10 i kemi, men som mange andre kan jeg også have nedture, og i slutningen af 1.g var jeg præget af en meget depressiv periode, at da vi skulle have en skriftlig årsprøve i kemi, orkede jeg intet at lave, og endte med at få 00.

Naturligvis var det ikke smart, men min daværende mentale tilstand var ikke i stand til at fokusere på kemiprøven. Nu har jeg haft ferie, og er igen på dupperne og vil da rette op på det ødelagte! Desværre føler jeg mig overset af min lærer. - Har haft to moduler indtil nu (svarende til fire lektioner for nogles vedkommende!) Jeg har bemærket, at hun har bemærket, at jeg har haft hånden oppe, men alligevel har hun aldrig spurgt med. - Selv ikke i tilfælde hvor vi nok kun er 2 som har hånden, kan hun finde på at tage den anden, som måske har markeret sig flere gange i løbet af timen.
Det er virkelig demotiverende, og påvirker mig en del, at jeg nogle gange reflekterer over, om det er det værd, at jeg læser op til timerne?

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for jeg tør egentlig ikke at konfrontere hende med det, da hun nok husker, jeg fik 00 ...


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. august 2009 af klotte (Slettet)

Jeg tror du skal se tiden lidt an- når man selv har et problem har det med at " fylde det hele" når en lærer skal undervise lægger de ikke mærke til de detailler som eleverne selv ser.

Ellers er der vist behov for at du trækker læreren til side og forklarer hvad der skete for dig og at du vikrelig ER interesseret og med i faget.....

Held og lykke med at se lidt mere positivt på det hele ;)


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. august 2009 af MN-P (Slettet)

Hvordan er dit forhold til din studievejleder. Kan du snakke med hende/ham om at du havde problemer omkring kemiprøven i sommer. Måske kan du få hjælp der, til at få snakket med din kemilærer.

Det er ikke sikkert din kemilærer selv er klar over at du bliver forbigået, så det er en god ide at gå snakket sammen.


Brugbart svar (2)

Svar #3
28. august 2009 af JJ-cool (Slettet)

Synes ikke du skal gå bag om din lærer, før du har prøvet at tale med hende først. Fortæl hvordan du føler/oplever, men vær ærlig og høflig, så vil alle lærere også gerne tale - det kan jo godt være, at hun har en anden oplevelse, måske tør hun ikke rigtigt spørge dig, eller hvad ved jeg.
Det er altid det bedste at gå til sin lærer, før man involverer andre. En lærer kan være meget sårbar og kan sagtens føle sig snigløbet/intimideret, hvis studievejleder/rektor inddrages, før læreren selv er blevet det. Giv hende en chance - vær ærlig og frem for alt ikke aggressiv og anklagende, så kan du få en konstruktiv dialog igang


Svar #4
28. august 2009 af snuller-puller (Slettet)

I skal have mange tak for svar alle sammen :).

Jeg har nu haft tre moduler, hvor jeg har følt mig "ignoreret". Jeg vil give det en chance til, altså til næste modul. Og hvis det viser sig, at jeg heller ikke får mulighed for at markere mig, vil jeg tage chancen og tale med hende. Og ja, naturligvis tolerant og med formålet om at få en konstruktiv dialog.


Skriv et svar til: Deprimerende moduler..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.