Engelsk

SRP materiale hvor??

02. september 2009 af linettraebild (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg overvejer at skrive srp i engelsk og psykologi. har desværre ikke hørt om nogen der har gjort det og aner ikke hvilke emner det kunne være. og  materialet i engelsk eller måske samfundsfag er jo ikke bøger man kan låne det ville vel typisk være artikler eller hvad? det er ihvertfald det jeg arbejdede med i 2.g og det var noget man fik udleveret :)

håber på hjælp fra nogen der måske har skrevet i de fag eller ved noget om det :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af backus (Slettet)

Et emne kunne være Hanif Kureshis My Son the Fanatic, hvor engelskdelen handler om at analysere og fortolke historien, mens psykologidelen kunne være at diskutere, hvordan det påvirker hovedpersonen og folk generelt at være andengenerations indvanderer i Storbritannien. Så kunne man inddrage artikler om indvandring og psykologiske teorier om netop det fænomen.

Bare for at male et billede af hvordan man kunne gøre.

Hilsen

backus


Svar #2
02. september 2009 af linettraebild (Slettet)

Det lyder som et rigtig godt emne, Niels, men det er også, hvor man får materialet (artiklerne) fra. SKAL man ikke have noget fra biblioteket? Og duer den når vi har læst og analyseret My Son the Fanatic i 2.g?

(forresten er dine videoer herinde rigtig gode!)

Hilsen Linett


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2009 af backus (Slettet)

Nej du skal nok finde et andet emne, det var mere for at skitsere hvordan det kunne være :-). Artiklerne kan du få fra forskellige steder på nettet, det vigtigste er at du kritisk vurderer dem, altså tager stilling til om de er faglige nok. Derudover er det jo helt sikkert en god ide, at låne nogle bøger om de psykologiske teorier du skal benytte, så du kan referere til dem i din opgave. Artikler fra nettet er sjældent nok, så ned og spørg bibliotekaren.

God fornøjelse når det kommer der til.

Og tak.

-backus


Skriv et svar til: SRP materiale hvor??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.