LaTeX

Problemer med graphicx i Windows Vista

02. november 2009 af PedeV (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa, jeg vil høre om nogle kunne hjælpe mig med dette problem. Jeg har et Maple-plot at en funktion som jeg har eksporteret, både som jpeg og som eps fil. Jeg vil gerne have en af dem ind i mit LaTeX dokument jeg har anvendt koden nedenfor men der kommer ikke noget billede.

\documentclass[12pt]{article}
\usepackage[utf8x]{inputenc}
\usepackage{amsmath,amssymb}
\usepackage[dvips]{graphicx}
\title{Exercise 2}
\author{Daniel K.}
\begin{document}
\maketitle

Vi ved fra ekstremalværdisætningen at hvis vi lader $A\subseteq \mathbb{R}^2$ være en lukket, begrænset mængde og antager at $f\colon A \rightarrow \mathbb{R}$ er kontinuerlig. Da har $f$ maksimal- og minimalpunkter. Lad os se på $A=\{(x,y) \in \mathbb{R}^2 \mid 0 \leq x \leq2,x-2 \leq y \leq x\}$. Vi har en funktion defineret på formlen \[f(x, y)=x+y^2.\]

Hvor $f$ er udefineret udenfor $A$. Grafen for $f$ er skitseret nedenfor

\begin{figure}[htb]
\begin{center}
\includegraphics[angle=0,scale=0.3]{plot1}
\caption{Her skal der stå noget}
\label{Min helt egen etikette}
\end{center}
\end{figure}

\end{document}

Min caption kommer frem når jeg laver et preview, men der kommer altså ikke noget billede af plot1. Jeg ved ikke hvad det er jeg gør forkert. Jeg har også prøvet at skifte driver i preamblen til tdcic eller sådan noget. Nogen der ved hvordan jeg kan få billedet frem?


Svar #1
02. november 2009 af PedeV (Slettet)

P.S.

nedenfor mit input kommer meddelelsen

This is pdfTeX, Version 3.1415926-1.40.10 (MiKTeX 2.8)
entering extended mode
(C:/Users/Daniel/Desktop/LaTeX/?velser/oev2.tex
LaTeX2e <2009/09/24>
Babel <v3.8l> and hyphenation patterns for english, dumylang, nohyphenation, ge
rman, ngerman, german-x-2009-06-19, ngerman-x-2009-06-19, french, loaded.
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\base\article.cls"
Document Class: article 2007/10/19 v1.4h Standard LaTeX document class
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\base\size12.clo"))
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\base\inputenc.sty"
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\unicode\utf8x.def"))
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\unicode\ucs.sty"
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\unicode\data\uni-global.def"))
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\ams\math\amsmath.sty"
For additional information on amsmath, use the `?' option.
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\ams\math\amstext.sty"
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\ams\math\amsgen.sty"))
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\ams\math\amsbsy.sty")
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\ams\math\amsopn.sty"))
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\amsfonts\amssymb.sty"
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\amsfonts\amsfonts.sty"))
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\graphics\graphicx.sty"
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\graphics\keyval.sty")
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\graphics\graphics.sty"
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\graphics\trig.sty")
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\00miktex\graphics.cfg")
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\graphics\dvips.def")))
(C:\Users\Daniel\Desktop\LaTeX\?velser\oev2.aux)
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\unicode\ucsencs.def")
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\amsfonts\umsa.fd")
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\amsfonts\umsb.fd")
("C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\unicode\data\uni-0.def") <plot1.eps>
[1{C:/ProgramData/MiKTeX/2.8/pdftex/config/pdftex.map}
Non-PDF special ignored!
Non-PDF special ignored!
Non-PDF special ignored!
Non-PDF special ignored!
Non-PDF special ignored!] (C:\Users\Daniel\Desktop\LaTeX\?velser\oev2.aux) )<C:
/Program Files/MiKTeX 2.8/fonts/type1/public/amsfonts/cm/cmmi12.pfb><C:/Program
Files/MiKTeX 2.8/fonts/type1/public/amsfonts/cm/cmr12.pfb><C:/Program Files/Mi
KTeX 2.8/fonts/type1/public/amsfonts/cm/cmr17.pfb><C:/Program Files/MiKTeX 2.8/
fonts/type1/public/amsfonts/cm/cmr8.pfb><C:/Program Files/MiKTeX 2.8/fonts/type
1/public/amsfonts/cm/cmsy10.pfb><C:/Program Files/MiKTeX 2.8/fonts/type1/public
/amsfonts/symbols/msbm10.pfb>
Output written on oev2.pdf (1 page, 56274 bytes).
SyncTeX written on oev2.synctex.gz
Transcript written on oev2.log.
 


Brugbart svar (3)

Svar #2
02. november 2009 af daleif (Slettet)

tjek lige din option til graphicx, det skal ikke være nogen option til den pakke med mindre du anvender dvipdfmx, og det gør du ikke.

Desuden vil jeg nok anbefale at du konverterer EPS til PDF i stedet for at bruge JPG, brug f.eks. epstopdf.


Skriv et svar til: Problemer med graphicx i Windows Vista

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.