LaTeX

Hvordan vises URL-tagget i referencelisten

24. november 2009 af smsgo (Slettet)

Når jeg genererer referencelisten medtages URL-tagget ikke. Herunder har jeg kopieret kildekoden ind til hvordan jeg bygger referencelisten og et eksempel på en reference hvor URL'en mangler.

\bibliographystyle{alpha}
\bibliography{bibliography/bibliography}

@inproceedings{RefWorks:54,
author={Wolfgang Emmerich},
year={2000},
title={Software engineering and middleware: a roadmap},
booktitle={ICSE - Future of {SE} Track},
pages={117-129},
note={ID: citeulike:775822},
keywords={middleware; patterns},
url={http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/summary?doi=10.1.1.57.9452}
}
}
 


Brugbart svar (3)

Svar #1
24. november 2009 af daleif (Slettet)

Det kræver at du anvender en bibtex stil som understøtter URL feltet.

Den mest almindelige anbefaling er at skrive det med \url{...} i note feltet i stedet.


Svar #2
24. november 2009 af smsgo (Slettet)

Hej Lars.

Tak for hjælpen. Det virker på trods af, at løsningen er knapt så pæn.

Mvh.
Søren


Brugbart svar (3)

Svar #3
26. november 2009 af sigmund (Slettet)

Selvfølgelig virker det, men hvad er så en pænere løsning? 


Svar #4
27. november 2009 af smsgo (Slettet)

Hej Sigmund.

For det første, er det ikke en selvfølge, at det virker :-)

En for mig, pænere løsning, vil være at benytte URL-tagget.


Brugbart svar (3)

Svar #5
27. november 2009 af daleif (Slettet)

Naturligvis, men så blvier du nød til at finde stile som understøtter det felt. Jeg ved ikke engang om den stil jeg bruger til min LaTeXbog understøtter URL feltet. Og mange af standard stilene gør ikke.


Svar #6
27. november 2009 af smsgo (Slettet)

Som sagt, så er dit forslag forslag helt fint.:-)


Brugbart svar (3)

Svar #7
27. november 2009 af sigmund (Slettet)

 Mig bekendt understøtter alle stile note-feltet, derfor selvfølgelig. Hvad gør URL-feltet så, som note-feltet ikke kan?


Brugbart svar (3)

Svar #8
27. november 2009 af daleif (Slettet)

Det laver jo den gode adskillelse af data. Se f.eks. alle de felter som biblatex kan understøtte.


Skriv et svar til: Hvordan vises URL-tagget i referencelisten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.