Fysik

∆t/°C .. hvad betyder det i fysik??

09. november 2010 af amandana (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad betyder ?t/ °C i fysik?

og hvad betyder J/K?

har virkelig brug for et hurtigt svar..


Svar #1
09. november 2010 af amandana (Slettet)

ved spørgsmålstegnet, skulle der være en trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2010 af peter lind

Δ betyder en forskel for eks. t2-t1, som så kan være en temperaturforskel, tidsforskel eller lignende. /ºC betyder pr. grad Celsius altså en enhed.

J/K kan betyde Joule/Kelvin igen en enhed.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2010 af mathon

               

                          Δt / °C        er en talværdi

da
                          Δt = {Δt}·[Δt]

hvor                         {Δt} er størrelsen Δt's talværdi
og
                                 [Δt] er størrelsen Δt's enhed
således
at                      Δt/°C = Δt/[Δt] = {Δt}                                    

Guggenheimers notationssystem


Skriv et svar til: ∆t/°C .. hvad betyder det i fysik??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.