Matematik

bevis y'=ky

24. april 2014 af Aleynaa - Niveau: A-niveau

Hej allesammen. Jeg skal lave et bevis for y'=ky, nogen som kan anbefalde en video jeg kan benytte ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Mener du, at du skal bevise løsningsformlen for differentialligningen

        y' = k·y      ?

Det er vel gennemgået i din bog?


Svar #2
24. april 2014 af Aleynaa

Ja men jeg får mere ud af det ved at se det på en video med gode forklaringer 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2014 af PeterValberg

#2

Jamen, så er det da heldigt, at FriViden.dk har lavet netop en sådan video [ LINK ]

Her et et [ LINK ] til alle deres videoer om differentialligninger.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: bevis y'=ky

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.