Matematik

Gennemsnitsfart

20. august 2014 af Caroline2000 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej allesammen

Jeg har brug for jeres hjælp til et stykke jeg ikke kan finde ud af

Spørgsmålet lyder: hvor lang tid tager det at cykle 12 km med en gennemsnitsfart på 18 km/t

Spørgsmålet er fra tekstbogen ( kolorit 7 )

Ville i ikke nok hjælpe mig og i må gerne skære det ud i pap så det bliver nemt at læse og forstå det når i skriver det tak

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. august 2014 af SuneChr

Jah, den skulle jo være nem.
Gennemsnitsfart 12 km/vil sige, at man på 1 time cykler 12 km.
En bil, der kører med en gennemsnitsfart på  80 km/t  kan på 1 time komme 80 km derudaf.
O.s.v.


Svar #2
20. august 2014 af Caroline2000 (Slettet)

Men ups jeg mente 24 altså det der står oppe i teksten

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2014 af SuneChr

# 0  Tekst er redigeret efterflg.
Nu har vi så
18 km køres på 1 time
1 km køres på 1/18 time
12 km køres på 12·1/18 time = 2/3·60 min = ......... min              12/18 er forkortet til 2/3 og 1 time = 60 min


Skriv et svar til: Gennemsnitsfart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.