Matematik

hjælp

31. august 2014 af louisehanseen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hejsa er der ogen der kan hjælpe med at skrive svaret til opgave 1 op, da jeg er på bar bund?


Svar #1
31. august 2014 af louisehanseen (Slettet)

http://www.scribd.com/doc/144918510/100816-Opgave-Mat-a-Stx opgaven er i det link


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Når a og b er parallelle, gælder der

det(a, b) = 0

Så vi skal bestemme t, så determinanten er 0.

\begin{vmatrix} 2 & 4 \\ (2t-3) & (7t-5)) \end{vmatrix} = 0 \Leftrightarrow

2(7t-5) - (2t-3)4 = 0  <=>

t = -1/3


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.