Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Prisfastsættelse

07. september 2014 af snyder12345 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave:
Indkøbspris = 2.982,7 
Beregn salgsprisen, hvis dækningsgraden på 40 % skal opnås?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2014 af Stats

Dækningsbidrag = Salgspris - indkøbspris

Dækningsgrad = (Dækningsbidrag * 100)/Salgspris = ((Salgspris - indkøbspris)*100)/Salgspris = %40

((Salgspris - 2.982,7) * 100)/Salgspris = 40 ⇔ (100Salgspris - 298.270)/Salgspris = 40 ⇔
100Salgspris - 298.270 = 40Salgspris ⇔ 100Salgspris - 40Salgspris = 298.270 ⇔
60Salgspris = 298.270 ⇔ Salgspris = (298.270/60) = 7.456,75

Salgsprisen er 7.456,75 kr

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Prisfastsættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.