Matematik

Binomier

20. september 2014 af Henik24 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad sker der i det sidste led? Altså der hvor (0,1,2,3) indsættes istedet for p?

Hvorfor står der på n's plads 3*4 i en af brøkerne, der burde vel kun stå 4 ?

Ved p0 kan jeg ikke få de 2 brøker lagt sammen til 2e^(iπ/6)

Selv med lommeregner giver det ikke dette.


Svar #1
20. september 2014 af Henik24 (Slettet)

Glemte at uploade, her er den

Vedhæftet fil:binomier eksempel.png

Svar #2
20. september 2014 af Henik24 (Slettet)

Og p1 giver heller ikke mening


Svar #3
20. september 2014 af Henik24 (Slettet)

Og hvordan kan det være at foretegenen bare ændres til at starte med? z4+8-i8√3 bliver til a=-(8-i8√3) og der med a=-8+i8√3


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2014 af peter lind

Der gælder at eiu = eiu+2pπi hvor p kan være et naturligt tal. I opgaven for man forskellige resultater for p = 0,1,2, 3  men andre værdier af p ikke giver nogle nye resultater i disse beregninger.

n bliver da ikke noget sted erstattet af 3*4

Jeg kan ikke se noget p0 eller p1 i opgaven

z4+a = 0 <=> z4 = -a


Svar #5
20. september 2014 af Henik24 (Slettet)

Jo i det sidste led, har oploadet nyt bilede

Vedhæftet fil:binomier eksempel.png

Brugbart svar (1)

Svar #6
20. september 2014 af peter lind

n bliver ikke erstattet med 3*4. Det er formodentlig det første led du har problemer arg(a)/n = (2π/3)/4 = 2π/(3*4)


Skriv et svar til: Binomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.