Kemi

molarmasse

20. september 2014 af nisrennn (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan beregner man molarmasse for chlorforms (CHCl3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2014 af mathon

       M(CHCl3) = sum({1,1,3}*{12.011,1.008,35.453}) g/mol = 119,378 g/mol

benyt fremover
http://www.endmemo.com/chem/mw.php


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2014 af LeonhardEuler

M(CHCl3) = M(C) + M(H) + 3•M(Cl) = ...


Svar #3
20. september 2014 af nisrennn (Slettet)

okay, så jeg har lavet den rigtig. kan du hjælpe mig med et andet spørgsmål. 

hvordan finder jeg massen af chlorform i en titerede opløsning 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2014 af Heptan

#3 Hvis du har lavet det andet spørgsmål også, må vi så se dit bud?


Svar #5
21. september 2014 af nisrennn (Slettet)

masse= (C)12,011 + (H) 1,008 + ((Cl) 35,45*3) = 106,35

i alt = 119,369

forstår bare ikke hvorfor det er så vigtigt -_-


Skriv et svar til: molarmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.