Matematik

level curves

01. oktober 2014 af Lincoln (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hey alle kan i hjælpe med dette... spørgsmålet skrives på engelsk da det står sådsn i min bog :

Find and sketch the level cures for f(x,y)=c on the same set of coordinates axes for the given values of c. we refer to the level curves as contour map.

f(x,y)=x+y-1 , c=-3,-2,-1,0,1,2,3

jeg behøver ikke at tegne grafen men kun regne det ud. hvordan griber jeg det an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2014 af peter lind

for c=-3 får du

f(x,y) = -3 <=> x+y-1 = -3

Alle niveaukurverner bliver i dette tilfælde rette linjer


Skriv et svar til: level curves

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.