Matematik

differentialregning

23. oktober 2014 af lisa1458 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey sidder med en opgave hvor jeg skal bestemme f'(2) ud fra formelen f(x) = x^2 - 3*x + 2   men kan sipelthen ikke huske hvordan man gør :-( ved godt hvordan man finder f'(x) men ikke når der kommer tal ind på x plads :-(

Håber der er en venlig sjæl derude der kan hjælpe mig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af mathon

Bestem først
                          f '(x).

       Beregn dernæst f '(2).


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2014 af peter lind

Du finder blot f'(x). I det funktionsudtryk du får erstatter du x med 2


Svar #3
23. oktober 2014 af lisa1458 (Slettet)

Ja men hvordan, ved jo ikke hvordan jeg beregner f'(2) har beregnet f'(x) og det giver 2x-3


Svar #4
23. oktober 2014 af lisa1458 (Slettet)

Ahh okay :-)

Mange tak :-D


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2014 af mathon

                f '(2)=2\cdot 2-3


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. oktober 2014 af peter lind

så indsætter du bare x = 2i i det resultat. f'(2) = 2*2-3


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.