Kemi

lektiehjælp

28. oktober 2014 af sazi10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej derude har siddet med to opgaver som jeg virkelig ikke kan finde ud af ville hører om nogle kunne hjælpe.

opgave 1

Hvilke af følgende sæt kvantetal er ikke tilladt for hydrogenatomet? Anfør, hvad det er i sættene, der er
ukorrekt.
a. n = 2, l = 1, ml = -1
b. n = 1, l = 1, ml = 0
c. n = 8, l = 7, ml = -6
d. n = 1, l = 0, ml = 2.

opgave 2

D4
For hydrogensulfat, HSO4
−, er syrekonstanten Ka = 1,02·10−2.
Beregn herudfra pH i en 0,050 M opløsning af NaHSO4.


Skriv et svar til: lektiehjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.