Matematik

Polynomier

31. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har opstillet en graf, hvor jeg har fået angivet en ligning: 

f(x)= -4,149+24,46+-35,01 

Jeg skal påvise ud for min beregninger, at a og b tallet passer følgende denne ligning. Hvordan skal jeg det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Pr8v at skrive det ordentligt op. Formuler hele opgaven.


Svar #2
31. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Foretag en (x,y) afbildningen og lav en regression. Er den opnående ligning for banekurve som forventet? Begrund dit svar: 

Jeg har følgende fået en graf, hvor jeg har fået angivet en ligning som er y= -4,149+24,46+-35,01, hvor a er -4,149 og b er 24,46. Jeg skal påvise at a og b tallet er forventet og det skal jeg begrunde men hvordan? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det giver ingen mening, hvad du skriver. Du skriver at y er lig med et tal, men man forventer vel en funktion af x?


Svar #4
31. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Det er en funktion for anengradspolynomien altså f(x)= -4, 87+24,33-35,34

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Et 2.-gradspolynomium har formen    y = ax2 + bx + c . Du angiver 3 koefficienter (som afviger fra de tidligere angivne). Skal det forstås som

        y = -4,87·x2 + 24,33x -35,34   ?


Svar #6
31. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Ja nemlig

Brugbart svar (0)

Svar #7
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Og hvad er så dit problem her? Hvad går opgaven ud på?


Svar #8
31. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Så skal jeg besvarer om det var forventet ud for denne her andengradspolynomien

Brugbart svar (0)

Svar #9
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Er det et eksperimentelt bestemt polynomium, der skal sammenlignes med det teoretiske polynomium?


Svar #10
31. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Ja det er det

Brugbart svar (0)

Svar #11
31. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#10

Så må du jo så sammenligne eksperimentets værdier med de teoretiske værdier og tage usikkerheder med i betragtningen.


Svar #12
31. oktober 2014 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg har lavet regression følgende så har jeg fået nogle værdier. Er det bare dem jeg skal sammenligne

Skriv et svar til: Polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.